Wie is Ronald?

Mijn naam is Ronald Koopmans, geboren in 1985 en opgegroeid in Hoogeveen, waar ik nog steeds woon met mijn vrouw Anita en onze dochter Tessa. Sinds mijn jeugd, toen ik mijn eerste computer demonteerde en weer in elkaar zette, is mijn fascinatie voor technologie ontstaan. Deze passie leidde tot het bouwen van mijn eerste computer en uiteindelijk tot een carrière in de ICT.

Na het volgen van een ICT-opleiding was ik bijna een decennium werkzaam bij een toonaangevend IT-bedrijf aan de rand van Groningen. Mijn rol daar omvatte een breed scala aan taken, waaronder het repareren en installeren van hardware, beheren van netwerkinfrastructuren, en het optimaliseren van werkplekken voor klanten. Daarnaast droeg ik bij aan logistieke en facilitaire werkzaamheden, waarbij ik altijd streefde naar efficiëntie en duurzaamheid.

Recentelijk heb ik een nieuwe uitdaging aangenomen in de zorgsector, waar ik nu al een jaar met veel voldoening werk als Senior Servicedesk Medewerker/Coördinator. In deze rol combineer ik mijn IT-kennis met mijn vermogen om processen te stroomlijnen en teams te leiden, met als doel de kwaliteit van de zorg door middel van technologie te verbeteren.

Ik ben iemand die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan en streef ernaar om met praktische oplossingen en een proactieve houding klanttevredenheid te waarborgen. Met een achtergrond in teamverband en zelfstandig werken, ben ik flexibel in mijn aanpak en altijd op zoek naar verbeteringen in processen en dienstverlening.

Persoonlijk heb ik geleerd om uitdagingen aan te gaan en mijzelf voortdurend te ontwikkelen. Hoewel ik ooit een verlegen jongeman was, heb ik nu het vertrouwen om initiatief te nemen, beslissingen te maken en constructieve feedback te omarmen. Ik erken mijn aandachtspunten, zoals directheid, en werk actief aan mijn persoonlijke en professionele groei.

Buiten mijn werk om geniet ik van diverse hobby’s en activiteiten, die u kunt ontdekken op de pagina ‘Hobby’s en activiteiten’.